Acteurs

 

Ebba de Niet, actrice, coach, trainer

Is psychodramaturge en essentiecoach. Ze begeleidt mensen individueel en in groepsverband bij het onderzoeken en overwinnen van innerlijke barrières en in het (terug)vinden van de innerlijke essentie.

Toke van Oorsouw, actrice

TokeIs docent drama en regisseur. Ze maakt voorstellingen voor en door jongeren over actuele thema’s en werkt met drama en theater in Zuid Afrika. Ze heeft een eigen Theaterwerkplaats

Corry Conen, Actrice

CorryCorry Conen, werkt als acteur in trainingen, assessments en bedrijfsfilms. Als andragoog verricht ze daarnaast in opdracht voor maatschappelijke organisaties onderzoek rondom gedrag en verandering en geeft ze tevens workshops rond dit thema.

Jan Pentinga, acteur

Jan PentingaJan Pentinga, acteur
Is actief als acteur en co-trainer in communicatie-trainingen. Daarbij speelt hij in theatergroepen voor jongeren op scholen, jongerencentra, en buurthuizen.
Bij al deze activiteiten staat centraal dat betrokkenen worden gestimuleerd om met ontspanning en plezier zichzelf te ontplooien.

Wiep Lont, actrice

WiepSinds 2000 werkt zij als trainingsactrice en co-trainer in trainingen en opleidingen in de zorg, bij de overheid en in het bedrijfsleven. Haar werk is erop gericht het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten om zo bij te dragen aan hun plezier in leven en werk. Daarnaast is zij actrice in toegepast theater.

Noud Jaspers, acteur

NoudNoud Jaspers, acteur
Maakt in zijn werk als trainingsacteur gebruik van zijn ervaringen: enerzijds als verpleegkundige in de psychiatrie, anderzijds als acterend zanger en tekstschrijver/vertaler in verschillende theaterproducties..