Opdrachtgevers en referenties

 

Opdrachtgevers

Arbo afdelingen binnen profit- en non-profit organisaties.

Leidinggevenden, managers.

En verder een ieder die wil kijken naar waar de details van het leven vandaan komen en naar toe leiden.

Dus:

Ben je in een situatie waar je inzicht tekort komt? Een situatie die je niet kan overzien?
Of: Voel je onzeker op/in je werk ondanks je goede opleiding?
of: Heb je het gevoel dat collega's je niet zien staan....je een zeur vinden?
Of : Kom je steeds weer in dezelfde situaties terecht en weet je niet hoe dat te doorbreken?
Of: Voel je je onzeker op je werk ondanks een goede opleiding?
Of: Heb je het idee dat collega's je niet zien staan...je een zeur vinden..?
Of: Doe je een opleiding en raak je soms het overzicht kwijt?
Of: Vraag je je af waarom je nog steeds dingen doet waar je niet achter staat?
Of: Weet je niet hoe en of je met je relatie verder wilt gaan?
Of: Durf je je mond niet open te doen?
Of: Heb je net een kindje, een lieve man, een mooi huis en ben je toch niet gelukkig?
Of:……………

Kom dan eens kennismaken.

 

Referenties

"Geweldig! Heel knap hoe elke keer resultaten geboekt worden. Ik leer elke keer en breng het in praktijk. Confronterend en daardoor sterk. Echt voelen wat er gebeurt en daarmee ook de ander helpen. Graag doorgaan met coaching: het helpt me verder. Bedankt weer en super mooi werk wat je doet!" Verpleegkundigen van het Franciscus Gasthuis en Vlietland, Rotterdam/Schiedam. 2017, 2018, 2019, 2020, 2021.

"In de afgelopen maanden heb ik mij verdiept in Transactionele Analyse (TA) en hier naast de theorie ook praktische oefeningen gedaan teneinde de essentie van deze persoonlijkheidstheorie te doorgronden. Ebba heeft mij tijdens de persoonlijke begeleiding laten inzien en laten ervaren op welke wijze emotioneel gekleurde conclusies over mijzelf en de mensen in mijn omgeving een belemmering vormen om vanuit mijn essentie te leven en te handelen. Ebba werkt effectief en direct. Dit maakte het mogelijk om in een kort tijdsbestek een mooi resultaat te boeken waar ik iedere dag plezier aan heb."
Marten Patist
HR Manager, voorjaar 2017.
 

"In het begin was het werken met psychodrama/monodrama even wennen omdat ik deze vorm niet kende.
Maar al snel voelde ik dat het het gewenste effect/resultaat op mij had, waardoor het als prettig werd ervaren."

"Dank je voor het voorhouden van een spiegel. Het heeft me zekerder van mezelf gemaakt en de handvatten geboden waarmee ik me verder kan ontwikkelen."

"Door middel van het uitspelen van situaties, gesprekken en ontspanningsoefeningen hebben wij aan mijn doelen gewerkt. Op deze manier kon ik letterlijk van een afstand naar mijzelf kijken en "objectief" (vanuit de waarnemerspositie) naar mijzelf en andere mensen kijken en beschrijven welke emoties mij belemmerden."

"Moeilijk en vermoeiend, niet direct fijn maar absoluut uiteindelijk voor mij een hele goede manier van werken. Ontspanningsoefeningen vind ik ook lastig, ik moet eerst het zweverige uit kunnen zetten voor mijzelf maar ik heb meerdere keren het effect van deze manier van werken kunnen bemerken."

"Ik voelde me niet gedwongen om dingen te vertellen. Het werd vrij gelaten, net als de situaties die ik in wilde brengen. Hierdoor kon ik keuzes maken waar ik achter stond. We gingen op zoek naar een manier om om te gaan met de situatie die bij mij paste."

"Bijzondere ervaring: vooral het uitspelen van situaties en de gesprekken hebben mij erg geholpen op een andere manier naar mezelf en de ander te kijken. "

"Ik vind de manier van werken heel prettig. Het geeft veel inzicht en laat je op een andere manier kennis maken met dingen die altijd al een rol hebben gespeeld in je leven waardoor je er anders naar kunt kijken. Vooral het teruggaan in je gevoel en bij jezelf blijven in plaats van in je hoofd."

"Ik wist al dat gelijk hebben en gelijk krijgen twee verschillende dingen zijn, maar dankzij Ebba kan ik hier nu beter mee omgaan. Dank!"

"Heel veel dank voor je geduld en ontzettend veel manieren om iets op een andere manier te laten zien zodat mijn perspectief kon veranderen en mijn kijk realistisch werd."

"Het was een continue proces waarbij met veel praten en doen er steeds meer orde, duidelijkheid en licht in mijn hoofd kwamen, waardoor ik er stukje bij beetje zelf uit kon komen. "

" Het resultaat is dat ik beter kan ‘loslaten’ wanneer er zich vervelende situaties voordoen waar ik weinig invloed op heb."

" Handreiking om constructiever met conflicten om te gaan door meer vanuit mijn gevoel te handelen en problemen waar ik mee worstel te delen in plaats van er alleen mee rond te lopen (is ook een andere manier van communiceren). "

"Ik vond de manier van werken erg prettig, ik kreeg het idee dat ik hierdoor sneller tot de kern kwam. Af en toe vond ik het wel moeilijk me eraan ‘over te geven’, vooral aan het begin van een oefening wanneer ik onrustig was en me zeer bewust van alle buitengeluiden."

"Ik koppel terug naar mijn werkgever, dat het traject voor mij (en dus ook voor de organisatie) veel heeft opgeleverd, in die zin dat ik duidelijker sta voor de dingen die ik belangrijk vind voor mij en voor de organisatie en dit ook op een prettige en duidelijke manier kan brengen/delen. Ik ga bespreken of ik onderhoudssessies kan krijgen, desnoods betaal ik dit zelf, dit is goed voor me."

"Ik heb heel veel gehad aan wat ik met je heb gedaan. Ik voel me een ander mens. Ik voel me veel minder belemmerd, ik durf er te zijn, ik accepteer wie ik ben. Dat geeft me veel ruimte en daarmee veel rust, en dat geeft weer meer energie. Ik heb nu veel meer het gevoel dat ik er mag zijn en dat ik er toe doe. Dankjewel. "

"Voor mij een prima manier, zo kom ik beter bij mijn gevoel en de essentie. Het heeft mij geleerd beter bij mijzelf te blijven."

"Ja, ik vind dit een prettige manier van werken, Ebba geeft het gevoel naast je te staan en samen er doorheen te gaan. Zonder oordeel, vooroordeel. Dit geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Daarnaast vind ik Ebba zeer professioneel en zij weet waar zij het over heeft."