Overzicht regisseren

 

KOM JE naar de BOMEN?

Heb je zin om 5 dagen in een prachtige omgeving te zijn (Droiteval in de Vogezen), daar te verblijven op een heerlijke boomrijke plek en in het bos samen met anderen op onderzoek uit te gaan? En dan bedoel ik niet dat we gaan determineren welke BOMEN er staan, maar contact maken met het gevoel dat de BOMEN daar bij jou en de groep oproepen... BOMEN.... Wat doen ze? Wat betekenen ze voor jou? Wat betekenen ze voor de omgeving, de wereld? Wat hebben ze gezien? Waarom staan ze daar? Hebben ze een persoonlijkheid? Tot welke boom voel je je aangetrokken? Hoe zou je dat benoemen? En hoe zou je dat laten zien aan een ander? Kom je bomen?

Op basis van Theater/speloefeningen gaan we 5 ochtenden (maandag t/m vrijdag) aan de gang met het thema BOMEN. We eindigen op vrijdagmorgen met een korte voorstelling, waarin we laten zien wat we beleefd hebben met en door en onder en bij de BOMEN.

Voor wie? Voor iedereen die het fijn vindt om in een prachtige beboste omgeving op een theatrale/spelende manier bezig te zijn. Acteerervaring is helemaal niet nodig. Breng jezelf mee en ervaar. Wees bereid dingen uit te proberen, te spelen.

KOM JE naar de BOMEN?

Praktische info:

Plaats: 2 Chemin des Pins - Droiteval, 88410 Claudon, Frankrijk (Vogezen)

Aankomst: zondag, vanaf 16 uur - vertrek zaterdag in de ochtend

Cursusdata: nader vast te stellen

Cursustijden: 9.00 - 13.00 uur

Voertaal: Nederlands, Engels en Frans kan voor worden gezorgd (vertaling ter plekke).

Cursuskosten: € 210,-

O.l.v.: Ebba de Niet: www.actofbeing.nl

Aantal deelnemers: 6-12 mensen

Verblijfskosten: diverse mogelijkheden, variërend van € 135 p/p voor een 2 persoonskamer tot € 305 p/p voor een 1 persoons studio. Meer info hierover vind je op: www.mirjambijvank.com/cursussen/prijzen

Eten: zelf verzorgen. (er is een gemeenschappelijke keuken met eetkamer of terras en er zijn 2 studio´s /appartementen met kookgelegenheid)

Samen op avontuur! Ik zie je graag.

Ebba.

Als regisseur ben ik inzetbaar voor:

  • Thematheater
  • Spontaniteitstheater
  • Psychodrama
  • Amateurtoneelverenigingen/groepen
  • Koren