Uitleg logo

 

actofbeing
Acteren heb ik in blauw gedrukt: acteren doe ik in trainingen en theatervormen die allemaal met communicatie te maken hebben. Blauw is voor mij de kleur van communicatie.

Coachen heb ik groen gemaakt: coachen doe ik vanuit mijn hart op basis van erkenning, ondersteuning, ontwikkeling, (zelf)vertrouwen, humor, speelsheid en improvisatie. Groen is voor mij de kleur van het hart.

Trainen heb ik geel gemaakt: geel is voor mij de kleur van het zelfvertrouwen. Mijn trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van menselijke kwaliteiten, zoals: (zelf)vertrouwen, flexibiliteit, creativiteit, assertiviteit.

In de hoek die ontstaat door de tekst ligt de veilige plek die ik wil bieden. Binnen die hoek kun je zoeken naar je persoonlijke mogelijkheden. De mogelijkheden die je in de gelegenheid stellen om je pauwenveren; Wie Je Bent; te tonen. De pauwenveer is het symbool voor het kosmisch oog. Als je kunt tonen Wie Je Bent ga je in het licht staan; het licht dat je alle mogelijkheden biedt van dit leven.